Webinar: Melaksanakan Pelan Hala Tuju Digital EA bagi Merealisasikan Strategi Digital

Pelan Hala Tuju Digital EA ialah salah satu alat yang paling penting dalam berkomunikasi dan mempengaruhi perubahan organisasi. Ia menggambarkan dan menyampaikan perubahan dari landskap semasa (As-Is) kepada perubahan strategik yang dirancang (To-Be). Dari perspektif To-Be, Pelan Hala Tuju Digital Enterprise Architecture (EA) menerangkan "Bagaimana untuk mentransformasi organisasi". Pembaziran sumber dan pelaburan akan terjadi jika organisasi gagal mengadaptasi dan menyesuaikan Pelan Hala Tuju yang telah dibangunkan dalam mencerminkan arah tuju business organisasi. ​​​​

Sesi webinar ini akan membentangkan dan membincangkan bagaimana Pelan Hala Tuju Digital Enterprise Architecture (EA) menjadi enabler bagi merealisasikan strategi digital kerajaan dalam usaha mentransformasi landskap kerajaan ke arah sebuah negara yang dipacu secara digital (digitally-driven), berpendapatan tinggi dan peneraju serantau dalam ekonomi digital.

Perkara yang akan dipelajari/difahami:

  • -Gambaran menyeluruh komponen Pelan Hala Tuju Digital Enterprise Architecture (EA)​​​​
  • -Fahaman yang lebih baik dalam merealisasi strategi digital kerajaan melalui Pelan Hala Tuju Digital Enterprise Architecture (EA)

Daftar Disini

Sebarang maklumat lanjut, sila hubungi:
(Pn.) Eliza Zulkafli di talian 6012-6914514 / e-mel: eliza@atdsolution.com 
atau
(Pn.) Nurul Rashidah di talian 6018-2254281 / e-mel: rashidah@atdsolution.com


You might also be interested in...